Strict Standards: Declaration of NewsModel::getList() should be compatible with Rmg_Model::getList($page = 0, $limit = 0, $sort = Array, $cols = Array, $fetchType = 'all', $getNumRows = true) in /home/bsgold/public_html/application/_models/NewsModel.php on line 3
ЗА ДЕСЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА СЕ ПРОВЕЖДАТ ПРАЗНИЦИТЕ „МОРЕ ОТ ВИНО“ В ПОМОРИЕ - Феста Винарна

С пресконференция и дегустация във винарски комплекс „Избата”, Поморие за 10-та поредна година беше дадено началото на традиционните летни Празници „Море от вино”. 

По време на дегустацията бяха представени някои от най-новите и отличени вина от „Черноморско Злато”: Ризлинг Премиум, реколта 2010, Траминер Пентаграм, реколта 2010 , Пино Гри, реколта 2010, Шардоне (Grand Prix), реколта 2010, Розé GP (Grand Prix), реколта 2010, и новата ракия от серията ‘Бургас 63’ – Бургас 63 Траминер.
 
От 29 юли до 5 септември „Черноморско злато”АД и община Поморие са домакини на винената фиеста. Всяко лято през август празниците “МОРЕ ОТ ВИНО” са емблемата на гр. Поморие и оставят незабравими спомени и преживявания у гостите и жителите на курортния град.
 
Тази година програмата на феста е изключително интересната и наситена със забавления– концерт на група „Мери бойс Бенд”, изпълнения на Веселин Маринов, ансамбъл „ЧИНАРИ”, световен шампионат по фолклор „WORLD FOLK 2011”, както и традиционният фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави „РИТЪМЪТ НА МОРЕТО 2011”. Част от празниците ще е и Националната седмица на морето изпълнена с изложби, конкурси и развлечения.
 
На винените базари по време на Празниците всеки може да дегустира най-новите продукти от винарската изба на Феста Холдинг. За целта е създаден специален винен павилион, на който ще може да научите частица от „тайната на виното” от сладкодумните майсторите – винари на „Черноморско злато“ и да си купите от най-добрите вина от региона и прочутите ракии Поморийска и Бургас 63.

По повод на своята 20-годишнина, Феста Холдинг ще разшири мащаба на Празниците „Море от Вино” като организира томболи и дегустационни щандове по време на концертите от турнето на „Богдан Томов за малки и големи”, който ще пренесе духа и настроението на фестивала по цялото ни Черноморие. В празничната 2011 Феста Холдинг организира множество промоции, а на 20 този месец стартира увлекателна онлайн игра на своята интернет страница (www.festa.bg), която дава шанс на участниците да спечелят награди от компаниите на холдингаОсвен голямата награда, едноседмична почивка за двама и международна кредитна карта от Инвестбанк можете да спечелите: бутилки вино и ракия от Черноморско Злато, Здравни пакети от Здравно Осигурителна Компания „България Здраве”, уикенд почивки във Феста Хотели, и много други.
За 20 години Феста Холдинг се утвърди като символ за качество в туризма, развлеченията и винопроизводството. Феста Холдинг и тази година поднася нови висококачествени продукти на пазара на вина.
 
В „Черноморско Злато” знаят, че най-важното във винопроизводството е да бъде вложена дозата магия и любов. Въпреки че се счита за традиционен производител на емблематични бели вина, ракия и бренди, от няколко години Поморийската изба се представя много силно с бутикови червени вина и розе. Отличията на Винария 2011 – безпрецедентните два ЗЛАТНИ РИТОНА за Розе GP и Каберне Совиньон Бренди Каск - потвърждават силата на „Черноморско Злато” в тeзи престижни категории.
 
На международното изложение ВИНАРИЯ 2011 Черноморско злато Поморие за четвърта поредна година получи най-голям брой награди: в допълнение на двата Златни Ритона още 32 златни, 38 сребърни и 12 бронзови медала.

СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ


обратно към всички новини