Strict Standards: Declaration of NewsModel::getList() should be compatible with Rmg_Model::getList($page = 0, $limit = 0, $sort = Array, $cols = Array, $fetchType = 'all', $getNumRows = true) in /home/bsgold/public_html/application/_models/NewsModel.php on line 3
BLACK SEA GOLD С НОВА СЕРИЯ ВИНА ПРЕДИ ВИНАРИЯ - Феста Винарна

Брандът Black Sea Gold се фокусира върху съчетаването на лозарство с винарство, за да бъдат създадени вина, които са уникални със своя характер и произход. Гроздето за тези вина е от избрани и контролирани собствени лозя в Поморииския регион.
Микровинарството по своята същност е единствен по рода си процес за вино производство, който означава ръчно бране на гроздето в малки касетки и внимателен подбор на гроздовете и зърната. За гроздобера се подбира най-добрият момент на зрялост и силно се ограничава добивът. За да се запази свежестта на гроздето, се бере само сутрин в малки касетки и се превозва в хладилни камиони. За да разкрие пълния си потенциал, гроздето се обработва в изключително малки винификационни съдове, а виното се следи за захарност и плътност на няколко етапа от производството.

„Солените Хълмове” е новата серия вина на „Черноморско Злато” и е препратка към минералната чистота, която гроздето може да придобие само в района на Поморие.
Червеното вино на Salty Hills ще привлече ценителите с купаж от четири сорта грозде - Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран и Сира, които се съчетават в превъзходен бленд, като предлагат усещания за касис, зрели сочни вишни, кафе и черен шоколад.

Бяло вино от новата серия ще бъде представено дни преди международния конкурс „Винария” 2013 през месец март.


СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ


обратно към всички новини