Strict Standards: Declaration of NewsModel::getList() should be compatible with Rmg_Model::getList($page = 0, $limit = 0, $sort = Array, $cols = Array, $fetchType = 'all', $getNumRows = true) in /home/bsgold/public_html/application/_models/NewsModel.php on line 3
ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО ОТКРИ АРТ ДЕМОНСТРАЦИЯ „ГРАФИТИ И ВИНО В ПОМОРИЕ” - Феста Винарна

На 14-ти август „Черноморско Злато” откри ART демонстрация „Графити и Вино в Поморие” на бетонните стени до морето преди влизане в гр. Поморие, като част от традиционния фестивал «МОРЕ ОТ ВИНО», съвместна инициатива на Винарната и Община Поморие.

В три последователни дни, от 12-ти до 14-ти август, майсторите на спрея Me Click, 140 ideas& Esteo създадоха много цветно настроение в близост до живописния път Бургас – Слънчев бряг.

На откриването на графитите, DJ Stenly зададе ритъма на чудесно парти, изпълнено с много музика и настроение, допълнени от сладки изкушения и сангрия, приготвена специално от „Черноморско Злато” - Поморие.

Графитите са посветени на историята и традициите на района като лозаро-винарски център и разказват за съвременния път на гроздето от лозята до супер вината на “Черноморско злато”, носители на многобройни български и международни награди. 

Сред най-ярките рисунки се откроява образът на новата звезда на „Златото” - малкото зрънце Фаворито, с което Поморийската винарна отличава продуктите, създадени по технологията микровинарство, характеризираща се с изцяло ръчна обработка на гроздето и с високо качество на виното за ценители.

С оригиналната арт демонстрация, “Черноморско злато” подарява на жителите и гостите на Поморие един по-красив вход към града и ги кани да се потопят в атмосферата на лятната фиеста «МОРЕ ОТ ВИНО».


СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ


обратно към всички новини