Strict Standards: Declaration of NewsModel::getList() should be compatible with Rmg_Model::getList($page = 0, $limit = 0, $sort = Array, $cols = Array, $fetchType = 'all', $getNumRows = true) in /home/bsgold/public_html/application/_models/NewsModel.php on line 3
ПРАЗНИЦИТЕ „МОРЕ ОТ ВИНО” ЗАПОЧВАТ ОТ 1 АВГУСТ В ПОМОРИЕ - Феста Винарна

За 13-ти пореден път Черноморско злато и Община Поморие откриват традиционните празници „Море от вино”, които всяка година носят вълнуващи преживявания и оставят незабравими спомени у гостите и жителите на курортния град. От 1 август до 8 септември винената фиеста ще се разгърне с изключително интересна развлекателна и арт програма, с участието на популярни български и чуждестранни изпълнители.

С пресконференция и дегустация във винарски комплекс „Избата” беше дадено началото на празниците „Море от вино”. Традиционната дегустация, на която се представят най-новите и интересни продукти на ‘Златото’, започна със серията Елмар – класически вина, които предлагаме само в ресторантите. Но акцентът на дегустацията бяха новите вина от серията Вила Марвела, които ще ви спечелят с екзотични аромати от френските сортове Шенин Блан, Семийон и Каберне Фран. Новата серия е продукт на специалната технология микровинарство, в която през последните години поморийската винарна фокусира големи инвестиции за производство на висококачествени вина в лимитирани серии.

Освен това дебютира новото попълнение на супер-премиум серията вина ‘Солените Хълмове’ – Розе, което съчетава нежните аромати на Каберне Фран, Каберне Совиньон и Сира в превъзходен бленд. 

Черноморско злато отличава продуктите на микровинарната си с образа на малкото зрънце Фаворито, за да гарантира на ценителите, че всяка бутилка вино с този стикер е създадена изцяло по технологията микровинарство. Гроздето се бере на ръка и всяко зрънце преминава повторна селекция, като се подбира под вещия поглед и от умелите ръце на специалистите на винарната.

Тази година поморийската винарна отбелязва 82 години от създаването си и отново напомни, че е домът на най-качествената ракия на България. По случай рождения си ден, винарната почерпи с ултра-премиум 12 годишна ракия Бургас 63. С този връх на серията ‘Бургас 63’, технологичният екип на ‘Златото’ изпраща стрелата на творческото си вдъхновение високо над сегашните стандарти и ви предлага невероятно изживяване, наситено със златен зрял Мускат. На винените базари по време на Празниците всеки може да дегустира най-новите продукти на Черноморско Злато. За целта е създаден специален винен павилион (в класически дървен стил), на който ще научите частица от „тайната на виното” и ще си купите от най-доброто вино, ракия и бренди от региона.


СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ


обратно към всички новини