Strict Standards: Declaration of NewsModel::getList() should be compatible with Rmg_Model::getList($page = 0, $limit = 0, $sort = Array, $cols = Array, $fetchType = 'all', $getNumRows = true) in /home/bsgold/public_html/application/_models/NewsModel.php on line 3
Бургаска Мускатова 7-годишна - хитът на Балканския ракиен фестивал - Феста Винарна

Благородната напитка беше разграбена от временния магазин


Новата ракия на Черноморско Злато - Бургаска мускатова 7-годишна, се превърна в сензацията на тазгодишната фиеста на високо-алкохолните напитки - Балканският ракиен фестивал 2015 г. Количествата, заредени за продажба на щанда на временния магазин, се изчерпаха, още преди да настъпи пикът на фестивала. Ракиеният еликсир с черен етикет се окичи и с награда от Конкурса на потребителите, поделяйки си третото място заедно с Бургас 63 барел, друга гордост на "Златото", в категория "ароматни гроздови ракии над 3 години". Конкурсът на потребителите представлява сляпа дегустация, в която гостите на фестивала могат да класират своите фаворити. Бургаска мускатова 7-годишна дебютира с бронз и има амбицията да се превърне във фаворит в категорията си.

Бургаска мускатова 7-годишна ракия се отличава с мекота при допира с нея и оставя трайно усещане за финес с дълго впечатление за богат и сложен послевкус.
Уникалността на Бургаска мускатова 7-годишна ракия се състои в отделянето на най-доброто от реколтата на Бургаска Мускатова Ракия. Отлежава в единствените по рода си, съхранени във времето, 10-тонни бъчви.
Защо е 7 годишна? Опитът на технолозите на Черноморско Злато, безспорни специалисти в създаването на висококачествени ракии, показва, че по време на съзряването на ракията, при 7-годишната си възраст, най- добре се формира букетът от аромати, съзвучието между пъстротата от усещания.
Финият й мускатов аромат пренася в Розова долина, защото създава усещането на много свеж и нежен аромат на розов цвят. Допирът й до българския дъб отключва истинска експлозия от аромати.
Бургаска Мускатова Ракия 7-годишна е едно добро начало за показване на завещана традиция.


СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ


обратно към всички новини