Strict Standards: Declaration of NewsModel::getList() should be compatible with Rmg_Model::getList($page = 0, $limit = 0, $sort = Array, $cols = Array, $fetchType = 'all', $getNumRows = true) in /home/bsgold/public_html/application/_models/NewsModel.php on line 3
ЧЕРНОМОРСКО ЗЛАТО АД СЪС ЗЛАТЕН РИТОН И НАЙ-МНОГО НАГРАДИ ОТ ВИНАРИЯ 2009 - Феста Винарна

Високото качество е преди всичко грижа за клиента

На международното изложение ВИНАРИЯ 2009 Черноморско злато АД за пореден път получи най-голям брой награди: ЗЛАТЕН РИТОН за Шардоне, реколта 2008 г., 16 златни и 10 сребърни медала.

Черноморско злато АД е с дългогодишни традиции в производството на висококачествени бели вина. Тазгодишните отличия за червени вина - два златни медала за Мерло, два златни медала за Каберне совиньон и златен медал за Villa Ponte – Каберне совиньон и Сира, са изключително приятна изненада и потвърждават ефективността на инвестициите в нови производствени технологии.

Особено ценен е фактът, че са отличени вина, представени с проби от магазинната мрежа, което е потвърждение за постоянно високото качество на продуктите на Черноморско злато.

Отлично се представиха и ракиите на Черноморско злато. Четири златни медала получиха широко популярните Бургаска мускатова ракия, Бургас 63 и Бургас 63 Барел.

Грижа за клиентите и коректност в отношенията, поддържане на високи стандарти за качество са приоритетите на Черноморско злато АД и основен принцип на дейността му. Отличията от Винария 2009 г. са доказателство за това и стимул за нови постижения.

 


СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ


обратно към всички новини