Strict Standards: Declaration of NewsModel::getList() should be compatible with Rmg_Model::getList($page = 0, $limit = 0, $sort = Array, $cols = Array, $fetchType = 'all', $getNumRows = true) in /home/bsgold/public_html/application/_models/NewsModel.php on line 3
Ден на отворените врати в Дома на виното - Феста Винарна

Най-старата винарска изба в София ще подари на столичани и гостите на София безплатни турове и дегустации.

На 14 февруари, от 11 до 18 часа, най-старата винарска изба в София ще отвори широко вратите си за всички ценители и любители на виното. В Деня на отворените врати професионалните енолози от Националния институт за изследване на вино и спиртни напитки, част от който е Домa на виното, ще провеждат безплатни турове и дегустации. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с историята на винопроизводството в България, със стари винарски инструмени и прибори, и да опитат избрани български вина. Като допълнителен подарък посетителите ще получат и 5% отстъпка в магазина на избата, където ще имат избор от над 150 вина.

Домът на виното се намира на ул. „Гусла“ 1, срещу Висшето училище по застраховане и финанси, близо до Автогара Овча Купел.


СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ


обратно към всички новини