Strict Standards: Declaration of NewsModel::getList() should be compatible with Rmg_Model::getList($page = 0, $limit = 0, $sort = Array, $cols = Array, $fetchType = 'all', $getNumRows = true) in /home/bsgold/public_html/application/_models/NewsModel.php on line 3
Винарна Черноморско злато и община Поморие откриват за девети прореден път традиционния фестивал Море от вино - Феста Винарна

На 8 август  Поморие ще се превърне в притегателен център за всички любители на виното, когато за девета поредна година официално ще бъде открит месеца на виното. Ежегодните Празници “МОРЕ ОТ ВИНО” се организират от Община Поморие и  “Черноморско злато”АД. В центъра на града по традиция ще се предлагат безплатни дегустации на най-новите продукти на винарната на Феста Холдинг за всички жители и гости на Поморие.
Празниците на виното ще бъдат съпътствани от богата културно - развлекателна програма.
Фестивалът ще бъде открит на 8 август, с изпълненията на любимите български изпълнители Кристина Димитрова и Орлин Горанов, след което гостите на празника ще посрещнат заедно Дионис – бог на ниното.
Месецът на виното в Поморие и тази година ще бъде изпълнен със забавления за малки и големи. На 10 август Богдан Томов ще зарадва малките гости на фестивала със своето шоу, а на 15 август за доброто настроение на феновете на божествения еликсир на Дионис ще се погрижи Веселин Маринов.
На 5 септември деветите Празници на виното ще бъдат закрити с ритуал по награждаване на винопроизводителите на грозде и официално откриване на кампанията по гроздобера в региона, след което градусът на настроението ще се определя от вечер на откритата сцена на площада, където ще се изявят известни звезди, както и местни таланти и гости от чужбина.
Всяко лято през август  “Черноморско злато” АД  осигурява много добро настроение, с празниците “МОРЕ ОТ ВИНО”. 
За ценителите на божествените елексири на Черноморско злато, винарната открива оригинален винен павилион, където могат да се купят най-добрите вина от региона и прочутите ракии Поморийска и Бургас 63.


СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ


обратно към всички новини