нашите лозя

Черноморско Злато притежава повече от 600 хектара собствени лозя от най-известните международни сортове. Това което ги прави уникални е тяхното разположение или – както французите го наричат – тероар. Нашите лозя в Разбойна, Аспарухово и Трояново са разположени върху места с проветриви почви от които се получават вина със забележителна елегантност и финес.

img01

Как се правят

Белите вина се съхраняват при ниска температура и се бутилират рано, за да запазят естествената си свежест и плод.
При създаването на нашите нови вина сме използвали опита на водещите консултанти от Франция Франсоа Бутон и Жан Франсоа Шове.

img01

С какво се различаваме

Гроздето се бере на ръка в специални малки касетки в ранните хладни часове на утрото. Нежно се пресова, за да се запази деликатният му характер. Ферментира при ниска температура в съдове от неръждаема стомана, за да се запазят богатите плодови аромати и минералният характер.


img01

име на региона

img01

име на региона

img01

име на региона

img01

име на региона

img01

име на региона